wintermed logoRadionica Transnational Policy Exchange Workshop pod nazivom "Tourism businesses and destinations committed to transversal sustainability" u organizaciji projekta Interreg Med „Winter Islands Network for all year round Tourism ExpeRience in the MEDiterranean - WINTER MED“  održat će se 30. lipnja 2021., od 09:00 do 13:00 sati.

PROGRAM  radionice dostupan je na poveznici.

LOGO COLOUR INHERITInstitut za poljoprivredu i turizam (IPTPO) u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta (MINTS) u sklopu programa transnacionalne suradnje Interreg MEDITERAN 2014.-2020., u okviru projekta Sustainable Tourism Strategies to Conserve and Valorise the Mediterranean Coastal and Maritime Natural Heritage - Održive turističke strategije za očuvanje i valorizaciju prirodne baštine mediteranske obale i priobalja (INHERIT, operativni broj: ERDF-MED-2014TC16M4TN001), organiziraju tri stručna seminara u trajanju od dva dana koji će se održati u srijedu, 09. i četvrtak 10. lipnja 2021. godine, u nacionalnom parku Brijuni, Fažana. Edukacijski seminari namijenjeni su predstavnicima tijela javne vlasti, menadžerima u turizmu i ostalim zainteresiranim dionicima u turizmu. 

wintermed logoU okviru projekta Interreg Med „Winter Islands Network for all year round Tourism ExpeRience in the MEDiterranean - WINTER MED“ izašao je novi newsletter o aktivnostima projekta kojeg možete preuzeti na poveznici.

DSC00107Pozivaju se maslinari da se uključe u projekt Hrvatske zaklade za znanost UIP-2020-02-5090 "Prirodni bioaktivni spojevi kao izvor potencijalnih antimikrobnih tvari u suzbijanju bakterijskih i drugih gljivičnih patogena masline". Ukoliko ste u masliniku primijetili simptome djelomičnog ili potpunog sušenja stabala masline (nekrotične lezije i rak-rane, različito obojenje kore drva i dr.), molili bi vas da pustite vaš kontakt – ime i prezime, broj telefona i mobitela te adresu na e-mail sara@iptpo.hr, kako bi vas mogli kontaktirati. Zahvaljujemo se na suradnji!

Znak InstitutaU nastavku procitajte poziv na dostavu ponuda za predmet nabave - Izgradnja potporne strukture vinograda - Podizanje vinograda

Za naslovljeni predmet nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 31.05.2021 u 15,00 sati.

Znak InstitutaInstitut za poljoprivredu i turizam objavljuje Poziv na dostavu ponuda na projektu HRZZ IP-2020-02-4551 „Inovativna rješenja za racionalizaciju upotrebe bentonita u postizanju proteinske stabilnosti bijelih vina – INNOSTAB“, za predmet nabave Centrifuga s hlađenjem.

Za naslovljeni predmet nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 25.03.2021 u 15,00 sati.

Znak InstitutaU nastavku procitajte poziv na dostavu ponuda na projektu: HRZZ UIP-2017-05-8464 "Bilinogojstvom do sekundarnih biljnih metabolita: primjena mineralnih hraniva i elicitora za povećanje koncentracije fenola u listu masline - PHYTOPHARMOL"

1. Predmet nabave - Automatizirani sustav za Kjeldahl digestiju i destilaciju - POZIV

Za naslovljeni predmet nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 31.05.2021 u 15,00 sati.

Znak InstitutaU nastavku procitajte poziv na dostavu ponuda na projektu: HRZZ UIP-2020-02-5090 "Prirodni bioaktivni spojevi kao izvor potencijalnih antimikrobnih tvari u suzbijanju bakterijskih i drugih gljivičnih patogena masline"

1. Predmet nabave - Uređaj za izolaciju nukleinskih kiselina - POZIV

Za naslovljeni predmeti nabave natječajnu dokumentaciju i sve dodatne informacije vezane uz navedenu jednostavnu nabavu, možete zatražiti putem elektronicke pošte: ninoslav@iptpo.hr

Rok za dostavu ponuda za oba Poziva je 31.05.2021 u 16,00 sati.

Znak InstitutaDana 30. ožujka 2021. godine objavljen je natječaj u NN 32/21, u Glasu Istre, na službenoj internetskoj stranici Instituta (www.iptpo.hr), na oglasnoj ploči Instituta, putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Euraxess Jobs Portal Team, za zapošljavanje poslijedoktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto, na određeno vrijeme, do povratka privremeno odsutne zaposlenice, primljena je dr. sc. Andreina Belušić Vozila.

Po javnom natječaju, koji je objavljen 14. travnja 2021. godine (NN 39/2021), za prijem na radno mjesto voditelj odjeljka općih, pravnih i kadrovskih poslova – položaj I. vrste, nije odabran ni jedan pristupnik te će natječaj biti ponovo raspisan.

 

interdisciplinarniDana, 14. svibnja 2021. godine održana je međunarodna znanstvena konferencija „Interdisciplinary Management Research XVII“ u Opatiji. Konferencija se održava sedamnaestu godinu zaredom kao rezultat suradnje Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomskog fakulteta u Osijeku – Poslijediplomskih studija Management i Pforzheim University, Business School, kao organizatora u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti.

zoom logo with iconInstitut za poljoprivredu i turizam Poreč je za naručitelja Istarsku županiju izradio studiju „Održivi turizam u Istarskoj županiji – analiza stanja i percepcija dionika“.

Istraživanje je provedeno s gotovo svim JLS-ima i TZ-ima na području Istarske županije, a ukazalo je na potrebu boljeg upoznavanja svih dionika s konceptom održivog razvoja.

Stoga, ovim putem Vas pozivamo na radionicu „Održivi turizam i primjeri dobre prakse“ koja će se održati u četvrtak, 20. svibnja 2021. s početkom u 09:30 sati putem Zoom aplikacije.

Znak InstitutaInstitut za poljoprivredu i turizam oformio je tim stručnjaka koji se bave izradom elaborata za utvrđivanje boniteta tla. Navedena usluga usklađena je s Pravilnikom o mjerilima za utvrđivanje osobito vrijednog obradivog (P1) i vrijednog obradivog (P2) poljoprivrednog zemljišta NN 151/2013 (16.12.2013.). Sukladno navedenom u asortiman svojih usluga za suradnju s gospodarstvom i jedinicama lokalne uprave Institut je unio novi cjenik koji je dostupan na ovom linku: CJENIK USLUGA za utvrđivanje boniteta tla.

Za sve dodatne informacije ili za slanje ponude možete nas kontaktirati na telefon 052 408 333 ili nam možete poslati upit putem e-mail-a na adresu: ninoslav@iptpo.hr

Potkategorije