LOGO OSIPPPITU sklopu IPA/EFRR projekta Organizacija sustava izravne prodaje poljoprivrednih proizvoda korištenjem internet tehnologije - OSIPPPIT tijekom mjeseca ožujka organizirati će se radionice za poljoprivredne proizvođače za korištenje WEB aplikacije „Domaća web tržnica“

 

 
Aplikacija omogućuje poljoprivrednim proizvođačima vjerodostojno predstavljanje vlastitog gospodarstva kao i prikaz ponude vlastitih proizvoda. Putem nje proizvođači će postići bolju vidljivost od strane potencijalnih kupaca, mogu predstaviti  svoju lokaciju, ljudske potencijale, tehnologije proizvodnje i drugo. Kroz izbor odgovarajućeg načina i vremena isporuke proizvoda, te načina plaćanja, aplikacija omogućuje kvalitetno upravljanje ovim segmentom poslovanja.
 
 
Kupcima aplikacija omogućuje jednostavan pregled poljoprivrednih proizvoda u svom okruženju, upoznavanje sa tehnologijom proizvodnje, dogovor o vremenu i mjestu preuzimanja proizvoda i plaćanja, te kupovinu svježih sezonskih poljoprivrednih proizvoda direktno od proizvođača. Kupnjom putem aplikacije ostvaruje se optimalni odnos cijene i kvalitete poljoprivrednih proizvoda te se potiče razvoj poljoprivrede na lokalnom području.
 
 
Aplikacija je napravljena na način da je jednostavna za korištenje i osobama koje poznaju samo osnove interneta. Korištenje aplikacije za poljoprivredne proizvođače i kupce za vrijeme trajanja projekta je besplatno i ničim nije obvezujuće.
 
Tijekom mjeseca ožujka biti će organizirano 10-tak radionica na kojima će se vršiti prezentacija i edukacija poljoprivrednika kako da se koriste aplikacijom odnosno kako da se registriraju i unose podatke o svom gospodarstvu i svojim proizvodima.

 

Za sve dodatne prijave molimo koristite sljedeće kontakte:

Organizaciju radionica vodi:

Agencija "Adria Tourist Service"
Direktor mr.sc.Branko Avakumović,
Broj telefona: 091 290 36 91
e-mail: ats@ats.hr

Unos gospodarstava u web aplikaciju vodi:

Ana Čehić,
Broj telefona: 091 914 1269 

 

Do sada je dogovoreno održavanje sljedećih radionica na koje Vas pozivamo da nam se pridružite:

  • Vodnjan - četvrtak 5.03. u 18 sati  - Dom mladih,
  • Umag – petak 06.03. u 18 sati  - Gradska vijećnica,
  • Poreč – srijeda 11.03. u 18 sati - Dom obrtnika,
  • Buje – četvrtak 12.03. u 18 sati - Pučko učilište,
  • Ližnjan – petak 13.03. u 18 sati - Općinska vijećnica

 OP SI-HR multiling