DWB 2Aplikacija namijenjena promociji istarskih poljoprivrednika i njihovih proizvoda „Domaća web tržnica“ je u duhu nadolazećih blagdana pokrenula akciju “Darujmo plodove s Domaće web tržnice“. Ova akcija bila je namijenjena pomoći socijalno ugroženim skupinama stanovništva i pokrenuta je sa željom da i oni u ovo blagdansko vrijeme osjete toplinu darivanja. U ovu humanitarnu akciju, koja je trajala od 07. – 16. prosinca, pozvani su svi proizvođači registrirani u „Domaćoj web tržnici“ da svojim donacijama u obliku vlastitih poljoprivrednih proizvoda doprinesu formiranju paketa namijenjenih potrebitima.

Akcija je dobro prihvaćena od strane poljoprivrednika koji su donirali svježe voće i povrće te njihove prerađevine, pčelinje i mliječne proizvode, brašno i drugo. Od prikupljenih donacija složeno je 5 velikih i vrijednih poklon paketa koji su zatim odneseni u sljedeće ustanove:

  • „Dom za djecu Ruža Petrović“ Pula,
  • „Dom za bolesne odrasle osobe“ Motovun,
  • „Crveni križ“ Buje,
  • „Društvo invalida“ Poreč i
  • „Prihvatilište za beskućnike“ Pula.

Ovim se putem zahvaljujemo svim poljoprivrednim proizvođačima koji su se odazvali našoj akciji i tako bar malo uljepšali ove blagdane onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

DWB Slika 1