Ispis
Hitova: 3579

DWB 2Aplikacija namijenjena promociji istarskih poljoprivrednika i njihovih proizvoda „Domaća web tržnica“ je u duhu nadolazećih blagdana pokrenula akciju “Darujmo plodove s Domaće web tržnice“. Ova akcija bila je namijenjena pomoći socijalno ugroženim skupinama stanovništva i pokrenuta je sa željom da i oni u ovo blagdansko vrijeme osjete toplinu darivanja. U ovu humanitarnu akciju, koja je trajala od 07. – 16. prosinca, pozvani su svi proizvođači registrirani u „Domaćoj web tržnici“ da svojim donacijama u obliku vlastitih poljoprivrednih proizvoda doprinesu formiranju paketa namijenjenih potrebitima.

Akcija je dobro prihvaćena od strane poljoprivrednika koji su donirali svježe voće i povrće te njihove prerađevine, pčelinje i mliječne proizvode, brašno i drugo. Od prikupljenih donacija složeno je 5 velikih i vrijednih poklon paketa koji su zatim odneseni u sljedeće ustanove:

Ovim se putem zahvaljujemo svim poljoprivrednim proizvođačima koji su se odazvali našoj akciji i tako bar malo uljepšali ove blagdane onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

DWB Slika 1