Plaza za knjigu za webU petak 14.10.2016., u sklopu konferencije „Plaže - proizvod turističkog odredišta“ organizirane od strane Upravnog odjela za turizam Istarske županije u Peroju, održana je prezentacije knjige „Plaže, proizvod turističkog odredišta; Stavovi i zadovoljstvo korisnika plaža u Istarskoj županiji“, autorica: dr. sc. Kristine Brščić, dr. sc. Marinele Dropulić Ružić, dr. sc. Danijele Poljuha, dr. sc. Barbare Sladonja, Tine Šugar, mag.ing.agr. i dr. sc. Klare Trošt Lesić.

 

Nakladnici knjige su Institut za poljoprivredu i turizam i Upravni odjel za turizam IŽ. Urednica knjige je dr. sc. Kristina Brščić, a recenzenti knjige su: prof. dr. sc. Drago Ružić s Ekonomskog fakulteta iz Osijeka i dr. sc. Pavlo Ružić, predstojnik Zavoda za turizam, Instituta za poljoprivredu i turizam, u mirovini.

 

Knjiga je namijenjena svima koji se bave turizmom i koje turizam zanima te posebice donositeljima odluka u turizmu. Autorice ističu kako knjiga može poslužiti kao polazna osnova u istraživanju i razumijevanju svih dionika uključenih u ovaj turistički proizvod, kao i dati doprinos u podizanju svijesti o važnosti očuvanja i integriranog i održivog upravljanja turističkim odredištima.

 

Knjigu možete naručiti u Institutu za poljoprivredu i turizam na broj telefona, 052/408-303 ili na e- mail institut@iptpo.hr.