Ispis
Hitova: 1716

LOGO COLOUR MITOMEDInstitut za poljoprivredu i turizam u suradnji s Upravnim odjelom za turizam Istarske županije poziva Vas na radionicu koja se organizira u okviru projekta MITOMED + „Modeli integriranog turizma na Mediteranu Plus“, koja će se održati 9. travnja 2019. godine u dvorani Multimedijalnog centra Rovinj, Trg brodogradilišta 5, Rovinj,  s početkom u 10:00 sati.

 

Na radionici će se predstaviti alati kreirani u okviru projekta, otvorena online platforma pokazatelja održivog turizma i model „Zelena Plaža“.  Radionica je namijenjena lokalnim samoupravama, turističkim zajednicama i ostalim dionicima koji donose odluke i upravljaju turističkim resursima u obalnim područjima. Cilj radionice je ponuditi i ostalim dionicima da koriste alate kreirane u okviru projekta, a radi budućeg planiranja i upravljanja obalnim turističkim područjima u smjeru održivog razvoja turizma.

PROGRAM RADIONICE

Zbog ograničenog broja sudionika, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak najkasnije do petka, 5. travnja 2019., na e-mail adresu: katarina@iptpo.hr ili broj telefona 052/408-308.